Ingrediente

Dragon Power este un supliment alimentar 100% natural, folosit pentru întărirea potenței și tratarea disfuncțiilor erectile. Fiind conceput din ingrediente naturale, acest produs poate fi folosit cu încredere, el neavând efecte secundare, și este disponibil fără prescripție medicală. Produsul poate fi folosit și de către bărbații care nu au probleme cu erecția sau potența. Dragon Power ajută la obținerea unei vieți sexuale pline de satisfacții.

Ingredientele din Dragon Power sunt 100% naturale, obținute din plante.

Dragon Power este compus din extractele a patru plante cu efecte extraordinare. Compoziția capsulei în forma actuală este rezultatul unor experimente atente și minuțioase.

Dragon Power este originar din Orientul Îndepărtat, unde puterea vindecătoare a naturii este folosită de secole. Ingredientele din Dragon Power elimină problemele sexuale și vă garantează o creștere semnificativă a performanței erotice.

Panax Ginseng Panax ginseng

Ginsengul este un tonifiant general, incetineste procesul de imbatranire, se foloseste deseori in produse pentru stimularea activitatii fizice.

 

Cinnamomum Cassia (scorțișoară)

Cinnamomum Cassia (scorțișoară)Este coaja maro al arborelui de scorțișoară, fiind disponibilă ca atare (uscată), sub formă tubulară sau ca pulbere. Cele două soiuri de scorțișoară, din China sau Ceylon (Sri Lanka), au un gust similar. Scorțișoara Cassia poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge în cazul persoanelor cu diabet zaharat. Studiile de laborator au arătat că scorțișoara poate reduce inflamația, are efect antioxidant și luptă împotriva bacteriilor.

 

Apium Graveolens (țelină)

Apium Graveolens (țelină)Beneficiile pentru sănătate ale țelinei nu implică doar scăderea tensiunii arteriale. Țelina conține cel puțin opt tipuri de compuși care luptă împotriva cancerului. Frunzele de țelină sunt bogate în vitamina A, în timp ce tulpinile sunt o sursă excelentă de vitamina B1, B2, B6 și C, la care se adaugă potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu și aminoacizi esențiali. Sodiul organic conținut de țelină este recomandat pentru consum, fiind esențial pentru organism. Sucul de țelină nu are doar efect diuretic, ci ajută și la eliminarea pietrelor biliare și urinare.

 

Brassica Juncea (muștar)

Brassica Juncea (muștar)Conține izotiocianați, care previn cancerul la esofag și pe cel pulmonar. Datorită triptofanului – un aminoacid esențial, precursor al serotoninei, care este responsabilă de starea de bine a organismului –, muștarul poate fi considerat un antidepresiv natural. De asemenea, împiedică dezvoltarea cancerului, ajută digestia și scade presiunea arterială.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük